Vali Doğan, Gölyazı Karakolu'nu Hizmete Açtı - Son Dakika
Yerel

Vali Doğan, Gölyazı Karakolu'nu Hizmete Açtı

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, protokol üyeleriyle birlikte, Cihanbeyli'ye bağlı Gölyazı Beldesi Jandarma Karakolu'nun açılışını gerçekleştirdi.

18.05.2012 19:40

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, protokol üyeleriyle birlikte, Cihanbeyli'ye bağlı Gölyazı Beldesi Jandarma Karakolu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Vali Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, Gölyazı halkının, vatandaşlık sorumluluğu bilinci içinde vergilerini tam olarak ödediğini, vatanına, ülkesine bağlı olduğunu söyledi.

Mevlana'nın "Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır" sözünü hatırlatan Doğan, devletin vatandaşları arasında hiç bir ayrım gözetmeksizin hizmetlerini vermeye çalıştığını, şimdi de Gölyazı ve bölgenin güvenliğini sağlamak için jandarma karakolu inşa edildiğini belirtti.

Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı'nın yaptığı konuşmanın ardından Gölyazı Jandarma Karakolu, Doğan, Kabakçı, Konya Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal ve Gölyazı Belediye Başkanı Mulla Şimşek tarafından, birlikte kurdelenin kesilmesiyle hizmete açıldı.

Vali Doğan, ardından, protokol üyeleriyle birlikte Gölyazı Belediye Başkanı Mulla Şimşek'i makamında ziyaret etti. Doğan, beldenin sorunları hakkında Şimşek'ten bilgi aldı. Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,

"Beldemizin sorunlarına kayıtsız kalmayan, bize destek olan tüm devlet yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Vali Doğan ve protokol üyeleri, Belediye Parkı'nda verilen yemeğe katılarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Protokol üyeleri son olarak da Tuz Gölü'ne gitti. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Doğan, göl kıyısında hatıra fotoğrafı çektirdi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Doğan, Gölyazı Karakolu'nu Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement