Vali Erol Ayyıldız ve Bayan Ayyıldız Manevi Kızlarını Nişanladı - Son Dakika
Yerel

Vali Erol Ayyıldız ve Bayan Ayyıldız Manevi Kızlarını Nişanladı

Vali Erol Ayyıldız ve Bayan Ayyıldız Manevi Kızlarını Nişanladı

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, manevi kızları olan Nazillili şehit kızı Şehrinaz Keskin’i görkemli bir törenle nişanladı.

03.03.2014 11:25

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, manevi kızları olan Nazillili şehit kızı Şehrinaz Keskin'i görkemli bir törenle nişanladı.

Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ve şehit Özel Harekat Polisi Mehmet Keskin'in Edebiyat Öğretmeni olan kızı Şehrinaz Keskin ile Emekli Maliye şefi Fitnat Bayraktar ve Emekli Başkomiser Cemil Bayraktar'ın polis memuru oğlu Sercan Bayraktar evlilik yolundaki ilk adımlarını geçen ay atmışlardı. Çiftin isteme merasimine şehit kızı Şehrinaz Keskin'in manevi babası Vali Erol Ayyıldız ve eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız da katılmıştı.

Çiftin nişan törenlerine ise yine Ayyıldız ailesi ev sahipliği yaptı. Merasimine Vali Erol Ayyıldız, eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hakkı Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca Özel Hareket ve Çevik Kuvvet Şube Müdürleri ve polis memurları, arkadaşlarının bu mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmadılar, sevinç ve mutluluklarına ortak oldu.

Müzik eşliğinde yapılan törende, misafirlere, sıcak ve soğuk yiyecek ve içeceklerin yanı sıra dondurma ve yaş pasta ikram edildi. Duygulu anların yaşandığı nişan merasiminde kızın yaşlı ninesi ile Vali Erol Ayyıldız arasında geçen sıcak ve samimi sohbet gözlerden kaçmadı. Yaşlı ninenin sevgiyle Vali Ayyıldız'a sarılması, desteklerinden dolayı teşekkür etmesi törenin unutulmaz anlarındandı.

Gençlerin nişan kurdelelerini Vali Erol Ayyıldız ve Bayan Ayyıldız birlikte kesip, nişan yüzüklerini taktılar. Gençlere altın da takan Ayyıldız ailesi, "Gençlerin mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek, genç çifti kutladı.

Düğün tarihinin belli olup olmadığını soran Vali Ayyıldız'a düğünün 19 Mayısta yapılacağının bildirildi. Vali Ayyıldız, çifti ve yakınlarını kutladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erol Ayyıldız ve Bayan Ayyıldız Manevi Kızlarını Nişanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement