Vali Işın, Askerlerle İftar Sofrasında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Işın, Askerlerle İftar Sofrasında

Vali Işın, Askerlerle İftar Sofrasında
07.03.2026 06:30

Kütahya Valisi Musa Işın, askerlerle iftar yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kütahya Valisi Musa Işın, Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında orucunu askerlerle birlikte açtı. Program, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda gerçekleştirildi. İftar programına Vali Musa Işın'ın yanı sıra Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Mustafa Baş, komutanlar ve Mehmetçikler katıldı.

Programda askerlerle yakından ilgilenen Vali Işın, Mehmetçiklerle sohbet ederek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Mehmetçiklerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Işın, vatanın huzur ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

İftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Işın, Askerlerle İftar Sofrasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement