Vali Kahraman'dan Evi Yanan Aileye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman'dan Evi Yanan Aileye Ziyaret

Vali Kahraman\'dan Evi Yanan Aileye Ziyaret

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, merkeze bağlı Yollarbaşı beldesinde evi yanan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

17.02.2012 12:55

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, merkeze bağlı Yollarbaşı beldesinde evi yanan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette, Yollarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Sarıüzüm ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hamdi Pehlivan da hazır bulundu. Elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evleri yanan Eyvaz ailesi, yaşadıkları sıkıntıları Vali Kahraman ile paylaşırken, devletin bu acı günlerinde yanlarında olmasının üzüntülerini hafiflettiğini söyledi. Aileye destek vermek için onları kaldıkları evde ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman ise, yaşanan bu acı durumun kendilerini de üzdüğünü ifade ederek, "Allah bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Ancak yaşanan bu olay sonucunda mağdur olan ailemizin de mağduriyetini gidermek ve sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bu olayda can kaybının olmaması tek tesellimizdir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız Eyvaz ailesine yardım konusunda gerekli işlemleri yapacaktır. Ben Eyvaz ailesine tekrar geçmiş olsun diyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Vali Kahraman yanan evde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman'dan Evi Yanan Aileye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement