Vali Kıraç ESİDEF'e Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Kıraç ESİDEF'e Veda Ziyaretinde Bulundu

Vali Kıraç ESİDEF\'e Veda Ziyaretinde Bulundu

İzmir Valisi M.Cahit Kıraç, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu'na ziyarette bulundu.

16.05.2013 13:20  Güncelleme: 13:34

Diyarbakır Valisi olarak atanması sebebi ile veda ziyaretleri gerçekleştiren İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF)'na da ziyarette bulundu.

ESİDEF'in iş dünyasına sivil toplum anlayışında örnek bir kurum olduğunu ifade eden Vali Kıraç "İzmir de bulunduğum süre içerisinde ESİDEF'in bir çok organizasyonuna bizzat katıldım. Oralar da görmüş olduğum istekli ve iş yapmaya arzulu işadamlarının enerjisi beni bir çok defa etkilemiştir. Bunun yanında ESİDEF ile EXPO Yürütme komitesinde de beraber çalıştık. ve birçok projeye imza attık. Ben böylesi kurumların kentin vizyon çıtasını yükselteceğine ve başarılı işlerin altına imza atacağına inanıyorum" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara "İzmir gibi güzel bir kentte uzunca yıllar görev yapıp da gideceği güne kadar aynı heyecan ve enerjiyi üzerinde taşıyan valimize ben özellikle teşekkür ediyorum. İl yönetiminde ve EXPO 2020 İzmir projesinde olsun bizlere örnek duruşu ve dinamizmi ile her zaman moral ve motivasyon sağlamıştır. Ben eminim ki aynı başarıyı yeni görev yeri olan Diyarbakır'da da gösterecektir. Ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdığı için çok memnun olduk" dedi.

Karşılıklı görüşmelerin ardından Vali Kıraç'a günün anısına hediye takdimi gerçekleştirildi.

(HK)

16.05.2013 12: 53: 29

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kıraç ESİDEF'e Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement