Valı Nayir'a Kutlu Doğum Haftası Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Valı Nayir'a Kutlu Doğum Haftası Ziyareti

Valı Nayir\'a Kutlu Doğum Haftası Ziyareti

Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında beraberindeki heyetle Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

14.04.2014 16:05  Güncelleme: 16:03

Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında beraberindeki heyetle Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Nayir, Hz. Peygamberin insanlar için örnek bir baba, eş, arkadaş, dede, komşu, idareci ve bir mürşit olarak muhataplarına nasıl davrandığını çok iyi öğrenip, örnek olacak yönlerinin çok iyi anlaşılması gerektiğini belirtti. Nayir, "Peygamberimizin örnek teşkil etme özelliği yaşadığı zamanla sınırlı değildir, kıyamete kadar geçerlidir. Peygamberimizin üstünlüğünü anlamak için O'nun kulluğunu anlamamız lazım. Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ı bilmesi, anlaması ve ona ibadeti ulaşılmaz bir derecededir. Bunun ifadesi olarak kelime-i şehadette bizler önce Peygamberimizin Allah'ın kulu olduğunu ifade ediyor, arkasından resulü olduğunu söylüyoruz. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hazırlanan programda görev alan personeli, konuşmacıları, sivil toplum kuruluşlarını tebrik ediyorum" dedi.

Müftü Akkuş ise "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valı Nayir'a Kutlu Doğum Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement