Vali Saffet Arıkan Bedük Ortaokulu'na Çok Amaçlı Spor ve Sosyal Tesis Salonu - Son Dakika
Yerel

Vali Saffet Arıkan Bedük Ortaokulu'na Çok Amaçlı Spor ve Sosyal Tesis Salonu

Vali Saffet Arıkan Bedük Ortaokulu\'na Çok Amaçlı Spor ve Sosyal Tesis Salonu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitim ve öğretime destek verdiklerini hatırlatarak "Eğitimde sadece öğrencilere bire bir yardım yapmıyoruz.

12.11.2013 11:29

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitim ve öğretime destek verdiklerini hatırlatarak "Eğitimde sadece öğrencilere bire bir yardım yapmıyoruz. Aynı zamanda eğitim gördükleri binalarda yani okullarında çalışmalar yaparak, sağlıklı ve çok amaçlı birer eğitim yuvası olmasına destek sağlıyoruz " dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki Vali Saffet Arıkan Bedük Orta Okulu'na çevre, iç donanım ve açık alan spor tesisi çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Vali Saffet Arıkan Bedük Orta Okulunda yeni bir çalışma ile çok amaçlı kapalı sosyal ve spor tesisi yaptırıldığını söyledi.

Vali Saffet Arıkan Bedük Orta Okulu'nda öğrencilerin bundan böyle her mevsim spor karşılaşmaları yapabileceklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 440 m2 kapalı tesis içerisinde basketbol sahası bulunduğunu kaydetti.

Yapılan bu salonun bir bakıma bölge eğitim salonu olacağını, çünkü 5 çevre okulunda bu salondan ortak yararlanacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, çok amaçlı spor ve sosyal tesis salonunun cephe yalıtımlı ve merkezi ısıtmalı olduğunu sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Saffet Arıkan Bedük Ortaokulu'na Çok Amaçlı Spor ve Sosyal Tesis Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement