Vali ve Emniyet Müdüründen Basın Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Vali ve Emniyet Müdüründen Basın Toplantısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Vali ve Emniyet Müdüründen Basın Toplantısı

Sakarya Valisi Hüseyin Atak ile Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, Emniyet Müdürlüğü'nde Düzenledikleri Ortak Basın Toplantısında, Son Günlerde Şehirde Gerçekleştirilen Operasyonlarla İlgili Bilgi Verdi.

Sakarya Valisi Hüseyin Atak ile Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, Emniyet Müdürlüğü'nde düzenledikleri ortak basın toplantısında, son günlerde şehirde gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Valisi Hüseyin Atak, emniyet teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini, suç ve suçlularla mücadelede emniyet güçlerinin büyük bir çaba içinde olduğunu söyledi. Atak, “Zehir tacirlerine göz açtırılmayacak, huzur ve güvenlik en üst seviyede olacak. Bu konuda yapılan çalışmalara aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Emniyet Müdürü Faruk Ünsal ise, ildeki huzuru sağlamak için ekiplerin 24 saat görev başında olduğunu ifade ederek, suça izin vermeyeceklerini dile getirdi.

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında 2005 yılından bu yana sokak satıcılarına büyük darbe vurulduğunun belirtildiği toplantıda Ünsal, 2008 Ocak ayında toplam 21 bin 667 gram kokain, 46 adet extacy ve captagon, 18 adet silah, 2 adet tüfek, 337 adet merminin ele geçirildiğini, ele geçirilen malzemeler kapsamında 222 şahıstan 86'sının tutuklandığını açıkladı.

(HA-AK)

27.01.2008 13:02 TSİ

Kaynak: İHA