Vali Yardımcılarından Ticaret Borsası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcılarından Ticaret Borsası'na Ziyaret

Vali Yardımcılarından Ticaret Borsası\'na Ziyaret

Vali yardımcılarından Ticaret Borsası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

03.06.2013 12:39

Vali yardımcılarından Ticaret Borsası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Vali Yardımcıları Necmi Akman, Veysel Çiftçi, Vefa Kaya, Mustafa Aydın ve Gemerek İlçesi Kaymakamı Yusuf Özbey, yapılan borsa organ seçimleri sonrasında göreve yeniden gelen Sivas Ticaret Borsası (STB) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, STB Meclis Başkanı İhsan Aksoy, STB yönetim kurulu üyeleri Tarık Günhan, Hilmi Gül, Ahmet Terzioğlu ile bir araya gelen Sivas Vali Yardımcıları, yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seçimler sonrasında göreve başladığımız günden bu tarafa şehrimiz ve üyelerimiz için çalışmalarımız devam etmektedir. Sivas'a hizmet konusunda gerek Sayın Valimizle gerek Vali Yardımcılarımızla uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Vali Yardımcılarımıza ve Kaymakamımıza bizlere gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcılarından Ticaret Borsası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement