Kütahya Vali Yardımcısından Simav Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kütahya Vali Yardımcısından Simav Belediyesine Ziyaret

Kütahya Vali Yardımcısından Simav Belediyesine Ziyaret

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, yatırımların takibi maksadıyla geldiği Simav'da Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı makamında ziyaret etti.

17.01.2014 22:38  Güncelleme: 23:17

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, yatırımların takibi maksadıyla geldiği Simav'da Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İki yıl önce Simav'da belli bir süreliğine Kaymakam Vekilliği görevinde bulunduğuna vurgu yapan İngenç Simav'da çok güzel anıları bulunduğunu söyledi.

Yatırımların takibi için geldiği Simav'da Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı da ziyaret etmek istediğini ifade eden İngenç, " Hasret giderdikz. Karşılıklı sohbet ettik, çay içtik. Bana güvel bir ev sahipliği yapan Başkan Karahan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, "Vali Yardımcımız Mustafa İngenç ilçemizde belli bir süreliğine Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Kendisinden her zaman yakınlık gördük. Şimdi de bize nezaket ziyaretinde bulundu. Çok memnun olduk. Anılarımızı tazeledik" şeklinde konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Vali Yardımcısından Simav Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement