Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısından Hasta Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısından Hasta Ziyareti

Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısından Hasta Ziyareti

Kocaeli Vali Yardımcısı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, hastaneleri ziyaret ederek personel, hasta ve hasta yakınlarına karanfil takdim etti.

06.10.2014 11:27

Kocaeli Vali Yardımcısı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, hastaneleri ziyaret ederek personel, hasta ve hasta yakınlarına karanfil takdim etti.

Birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye çıktığı, yaşlıların ve hastaların ziyaret edildiği dini bayramlardan olan Kurban Bayramında, Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık, Bayramı dolayısıyla Kocaeli Devlet Hastanesi ve Seka Devlet Hastanesi Devlet Hastanesini ziyaret ederek personel, hasta ve hasta yakınlarına karanfil takdim etti.

Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve kendilerine eşlik eden Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık ilk olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Vali Yardımcısı Set burada yetkililerden bilgi aldı. Acil servise geçerek incelemelerde bulundu. Ardından Vali Yardımcısı Set ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile Hasan Aydınlık serviste yatan hastaları tek tek ziyaret ederek karanfil dağıttılar. Hasta yakınları ile de uzun uzun sohbet eden ve dertlerini dinleyen yetkililer ardından Seka Devlet Hastanesi'ne geçerek burada da hasta ziyaretinde bulundular.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, hastalar ile tek tek ilgilenerek, acil şifa bulmaları temennisinde bulundu. Hastalarla tek tek sohbet edip bayramlarını kutlayan Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, hayırlı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Okumuş, "Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlara ve hasta yakınlarımıza moral vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu bayram arifesinde görev yapmakta olan sağlık personelimizin de bayramlarını kutluyorum." dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısından Hasta Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement