Vali Yılmaz Öğrencilerle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz Öğrencilerle Biraraya Geldi

Vali Yılmaz Öğrencilerle Biraraya Geldi

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Ercan Akın Fen Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

22.11.2012 15:58

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Ercan Akın Fen Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Ercan Akın Fen Lisesi'ni ziyaret eden Burdur Valisi Nurettin Yılmaz'ı, hayırsever Ercan Akın, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Okul Müdürü Hüseyin Üstün kapıda karşıladı. Vali Yılmaz, Ercan Akın Fen Lisesi ziyaretinde ilk olarak öğrencileri ziyaret etti. Sınıfa giren Vali Yılmaz, öğrencilere sohbet ederek, öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Ercan Akın Fen Lisesi'nin ilk mezunlarından büyük başarı beklediklerini dile getiren Vali Yılmaz, "Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize önce de söyledik şimdi de söylüyoruz, sizlerin isteklerini yerine getirerek sizlere uygun bir eğitim ortamı hazırlamak boynumuzun borcudur. Bunun karşılığında sizden beklediğimiz tek şey ise sizleri hayat karşısında her zaman güçlü kılacak iyi ve verimli bir eğitim almış olmanız" dedi.

Öğrencilerin sorunlarını dikkatle dinleyen Vali Yılmaz, internete erişim, kütüphanelerdeki kitapların artırılması ve hızlı okuma eğitiminin verilmesi gibi konularda sorunların çözümü için talimatlar verdi. Vali Yılmaz, Ercan Akın Fen Lisesi'nin kütüphane, yemekhane, uzaktan erişim merkezi ve mermer kaplı okul binasının çatısında bulunan kuleleri gezdi.

Ercan Akın Fen Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Üstün okul hakkında bilgi verirken, Vali Yılmaz, Fen Lisesi'ni Burdur'a kazandıran hayırsever İşadamı Ercan Akın ve okul yönetimine teşekkür etti. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz Öğrencilerle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement