Vanlı Depremzedeler Çanakkale Şehitliğini Gezdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vanlı Depremzedeler Çanakkale Şehitliğini Gezdi

Vanlı Depremzedeler Çanakkale Şehitliğini Gezdi
28.03.2012 10:05

Tekirdağ Belediyesi'nin organize ettiği ücretsiz Çanakkale Şehitliği turları başladı.

Tekirdağ Belediyesi'nin organize ettiği ücretsiz Çanakkale Şehitliği turları başladı. İlk olarak Vanlı depremzedeleri şehitliğe götüren belediye, Ramazan ayına kadar beş bin kişiyi şehitliğe götürmeyi planlıyor.

Tekirdağ Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz düzenlenen Çanakkale Şehitliği'ne gezi turları başladı. Vanlı depremzedeleri unutmayan belediye, bu yıl ilk gezide Kumbağ beldesi Arzum Öğretmenevi'nde kalan depremzedeleri götürdü. İki otobüsle Çanakkale Şehitliği'ni gezen depremzedeler, Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a teşekkürlerini iletti.

Ramazan ayına kadar yaklaşık beş bin kişiyi otobüslerle Çanakkale Şehitliği'ne götürüleceklerini ifade eden Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, şöyle konuştu:

"Bu yıl ilk olarak Vanlı depremzede kardeşlerimizi götürdük. Beni arayarak teşekkürlerini ilettiler, çok mutlu oldum. Her hafta sonu gezilerimiz devam edecek. Ramazan ayına kadar 5 bin kişiyi ecdadımızın kanlarıyla suladığı topraklara götüreceğiz."

Öte yandan şehitliğe ücretsiz gitmek isteyenlerin kimlik fotokopileriyle Basın Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvurabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vanlı Depremzedeler Çanakkale Şehitliğini Gezdi - Son Dakika


Advertisement