Varlıbaş Avm'de 'Köklerinde Hayat Var' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Varlıbaş Avm'de 'Köklerinde Hayat Var' Fotoğraf Sergisi

Varlıbaş Avm\'de \'Köklerinde Hayat Var\' Fotoğraf Sergisi

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. Yılı vesilesiyle ‘Köklerinde Hayat Var’ Fotoğraf Sergisi Varlıbaş Alışveriş Merkezi-2. katta ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

07.06.2014 10:15

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. Yılı vesilesiyle 'Köklerinde Hayat Var' Fotoğraf Sergisi Varlıbaş Alışveriş Merkezi-2. katta ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Orman Genel Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde çalışan Aykut İnce, Süleyman Alkan ve Ekrem Balcı' ya ait 33 Adet fotoğrafın yer aldığı sergiye ilgi gösteren ziyaretçilere, saksıda dikili fidanların yanı sıra Orman Genel Müdürlüğünü tanıtıcı dergi ve broşürler hediye edildi.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi fidan dikimi, ormanların korunması ve geliştirilmesi, yangınlardan korunma gibi birçok konuda bilinç oluşturmak amaçlı çalışmalarına, tohum satış standı ile ağaçlandırmanın arttırılması kapsamında da Haziran ayı boyunca destek vermektedir.

Haziran ayı itibariyle başlayan Varlıbaş Alışveriş Festivali hafta sonu yapılan alışverişlerde ziyaretçilerine anında hediyeler kazandırmaya başladı. Hafta sonu gün içerisinde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde yemek, sinema ve eğlence gibi birçok hediye anında ziyaretçilerin oluyor. Varkart sahibi ayrıcalıklı Varlıbaş AVM müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanya tüm yıl boyunca devam edecek.

Varkart sahibi olmanın avantajlarından yararlanmak, tüm kampanya ve etkinliklerden haberdar olmak için www.varlibasavm.com ya da facebook.com/varlibasAVM adresine göz atmanız, Varlıbaş Alışveriş Merkezi Danışma masasına başvurmanız yeterli olacak. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varlıbaş Avm'de 'Köklerinde Hayat Var' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement