Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Ücretsiz Taşınacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Ücretsiz Taşınacak

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Mitingine Ücretsiz Taşınacak
31.03.2017 13:39

Adana’da şehir içi dolmuş ve özel halk otobüsleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Nisan Cuma günü yapacağı toplu açılışlar için vatandaşları öğleden sonra miting alanına ücretsiz taşıyacak.

Adana'da şehir içi dolmuş ve özel halk otobüsleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Nisan Cuma günü yapacağı toplu açılışlar için vatandaşları öğleden sonra miting alanına ücretsiz taşıyacak.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şehir içi dolmuş ve özel halk otobüsü kooperatif başkanlarıyla toplantı düzenledi.

Toplantıda kooperatif başkanlarına hitap eden Vali Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Nisan Cuma günü toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere kente geleceğini hatırlatarak "İlimize teşrif etmelerinden dolayı büyük onur duyduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımızı, en iyi şekilde ağırlayacağız. Sizlerin de tören günü elinizden gelen hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum" dedi.

Toplantıya katılan şehir içi dolmuş ve özel halk otobüsleri kooperatif başkanları ise Uğur Mumcu Meydanı'ndaki miting alanına gelmek isteyen vatandaşları öğleden sonra ücretsiz taşıyacaklarını söyledi.

Vali Demirtaş, durak başkanlarının bu teklifleri ve hassasiyetli yaklaşımlarına teşekkür etti.

Toplantının sonunda Vali Demirtaş toplu taşımada yaşanan sorunları dinledi ve ulaşım problemini çözmek için kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Ücretsiz Taşınacak - Son Dakika


Advertisement