Vatandaşlara Zorla Senet İmzalattıkları İddiasıyla 4 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vatandaşlara Zorla Senet İmzalattıkları İddiasıyla 4 Kişi Yakalandı

19.10.2012 19:09

Batman'da alıkoydukları 3 kişinin uygunsuz fotoğraflarını çektirip zorla senet imzalattıkları iddiasıyla 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Batman'da alıkoydukları 3 kişinin uygunsuz fotoğraflarını çektirip zorla senet imzalattıkları iddiasıyla 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşları bıçak zoruyla alıkoyup, uygunsuz fotoğraflarını çektikten sonra boş senet imzalattıkları tespit edilen 4 kişinin suç üstü yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada, 3 av tüfeği, çok sayıda imzalatılmış boş senet, dijital kamera ve kelepçenin ele geçirildiği kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Açıklamada ayrıca kent merkezindeki park, bahçe ve sokaklarda yapılan uygulamalar esnasında çeşitli suçlardan aranan 15 kişinin gözaltına alındığı da ifade edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda ise hastanede çalışan görevlilerin değerli eşyalarını çaldığı belirlenen bir çocuğun da Çocuk Şubesi Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi.

Muhabir: Yılmaz Ekinci/ İbrahim Yakut

Yayıncı: Behçet Güngör - BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vatandaşlara Zorla Senet İmzalattıkları İddiasıyla 4 Kişi Yakalandı - Son Dakika


Advertisement