Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Vergi Rekortmenlerine Plaket

Vergi Rekortmenlerine Plaket

Hakkari'de 2011 yılı vergilendirme dönemi Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde dereceye giren firmalar için plaket töreni dezenlendi.

02.03.2013 11:53  Güncelleme: 11:57

Hakkari'de 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2011 yılı vergilendirme dönemi Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde dereceye giren firmalar için plaket töreni ve maliye gecesi düzenlendi.

Hakkari Defterdarlığı tarafından bir otelde düzenlenen törene, Hakkari Vali Yardımcısı Muhamed Önder, Hakkari SGK İl Müdürü Lütfi Özdemir, Defterdar Vekili Adem Torun, Yüksekova Mal Müdür Vekili Erol Demir, HATSO Meclis Başkanı Cemal Erip, YÜTSO Meclis Başkanı Abdurrahman Pınar, HESOP Başkan Vekili Mikail Atan, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa ve vergi mükellefleri ile defterdarlık ve maliye çalışanları katıldı.

2011'de en fazla Gelir vergisi ödeyen işadamı Camal Sala plaketinin Vali Yardımcısı Muhammet Önder'den alırken, Kurumlar Vergisi'nde ikinci olan Yüzenler Şirketi'nin plaketini Mali Müşavir Yavuz Yüce Defterdar Vekili Adem Torun'dan aldı. Yine 2011 yılının en fazla gelir vergisi ödeyen ikinci mükellef Arif Sancak plaketini SGK İl Müdürü Lütfi Özdemir'den alırken, gelir vergisi üçüncüsü Lokman Turgut'un plaketini HATSO Meclis Başkanı Cemal Erip'ten aldı. Kurumlar vergisinde dereceye giren FER-SE şirketi yetkilisi Barış Çetin plaketini ise Serbest Muhasebeciler İl Temsilcisi Tahirhan Taş'tan aldı. Plaket törenin ardından program verilen yemek ve müzik şöleni ile son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement