Vergiler İçin Son Gün 31 Mayıs - Son Dakika
Yerel

Vergiler İçin Son Gün 31 Mayıs

Vergiler İçin Son Gün 31 Mayıs

Şahinbey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2014 Emlak Vergisi, Çevre Temizlik vergisi ve İlan-Reklam vergisinin birinci taksidinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2014’de sona erdiğini belirtilerek, vatandaşları cezalı duruma düşmeden vergilerini bu tarihe kadar ödemeleri için uyardı.

26.05.2014 16:14

Şahinbey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2014 Emlak Vergisi, Çevre Temizlik vergisi ve İlan-Reklam vergisinin birinci taksidinin son ödeme tarihinin 3 1 Mayıs 2014'de sona erdiğini belirtilerek, vatandaşları cezalı duruma düşmeden vergilerini bu tarihe kadar ödemeleri için uyardı.

Yapılan açıklamada ödemelerin ödeme merkezleri olan Belediye binası içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü'ndeki Belediye İrtibat Bürosu, Karataş İrtibat Bürosu, Balıklı İrtibat Bürosu ve www.sahinbey.bel.tr adresinden Online olarak yatırılabileceği belirtilirken, vergi ödemelerinde tüm kredi kartları ile ödeme yapılabildiği ve Yapı Kredi Word Kart'a 5 taksit, Halkbank Paraf Kart'a 3 taksit imkanı sunulduğu bildirildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediyeler için emlak ve vergi gelirlerinin büyük gelir kaynağı olduğunu belirterek, bu kaynağın yerinde ve zamanında kullanılması için vatandaşların belediyeye olan emlak ve vergi borçlarını ödemeleri gerektiğini, tahsil edilen bu paraların yeniden vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü söyledi. Başkan Tahmazoğlu, "Çeşitli sebeplerden dolayı hafta içi belediyeye gelerek vergilerini yatıramayan vatandaşlarımız için 31 Mayıs Cumartesi günü de veznelerimiz tahsilat yapacaktır"dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergiler İçin Son Gün 31 Mayıs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement