Veysel Acar Projelerini Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Veysel Acar Projelerini Tanıttı

Veysel Acar Projelerini Tanıttı

Çanakkale’nin Yenice ilçesi Belediye Başkanı ve Ak Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, “Kültürel ve doğal dokuya zarar vermeden, istihdam sağlayacak, kalıcı ve nitelikli projeler ile sorunları ve ihtiyaçları çözecek çalışmalarımla 3.dönem hizmet vermek için tekrar göreve talibim” dedi.

25.03.2014 13:41

Çanakkale'nin Yenice ilçesi Belediye Başkanı ve Ak Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, "Kültürel ve doğal dokuya zarar vermeden, istihdam sağlayacak, kalıcı ve nitelikli projeler ile sorunları ve ihtiyaçları çözecek çalışmalarımla 3.dönem hizmet vermek için tekrar göreve talibim" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Yenice Belediye Başkanı ve başkan adayı Veysel Acar, projelerini anlattı. Acar, "İçerisinde çocuk oyun alanları, parkı çevreleyen koşu ve yürüyüş pistleri, oturma alanları olan 3500m2 alan içerisinde bol bol yeşil öğe barındıran İlçemiz Kışlalar Mahallesi Agonya Caddesi üzerine rekreasyon alanını projelendirdik. Yine İlçemiz Eski Yenice Mahallesinden Çanakkale Balıkesir Asfaltına uzanan dereler üzerine yeşili ön plana çıkaran yeşil bant rekreasyon projemizi hazırladık. Bildiğiniz üzere 5 yıl önce tasarladığımız ve artık tamamlama aşamasına geldiğimiz Yeniceye yeni bir kimlik kazandıracak Kentsel Tasarım Projemizi 2015 yılı sonuna doğru hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerin eğlenerek daha çok sosyalleşebileceği, bünyesindeki ticaret birimlerini yeşil yaya yolları ile birbirine bağlayan ve hızla büyüyen İlçemizde sorun oluşturan otopark problemini çözüme kavuşturacak bu proje ile Yenice yeni bir kimlik kazanacak. Sosyal hayatı canlandırmaya yönelik projelerimiz, sosyal etkinliklerimiz, peyzaj çalışmalarımız ve Kazdağ Göknar Otelin üstlendiği misyonlarla Yenice'yi çağdaş ve aydınlık bir ilçe konumuna taşıyacağız. Mezbaha binasını son teknoloji kesim aletleriyle donatarak yeni bir modernizasyonla daha kaliteli ve sağlıklı hizmet vermesi için projelendirdik" dedi.

Üçüncü dönem için göreve talip olduğunu da söyleyen Başkan Acar, "İlçemizin yararına olan her düşünceye saygılı, kimseyi ötekileştirmeyen, halkın ve Belediyenin parasına sahip çıkan bir anlayışla, çağdaş bir yaşam için gerekli yatırımları yaparak, kültür, sanat ve alternatif turizmde Yenice'yi bir marka yapacak ve istihdam oluşturacak yeni projelerimle bu göreve tekrar talibim. Gelin bu projeleri birlikte hayata geçirelim. Bu hizmetleri fazlasıyla hak eden hemşerilerimin desteklerini bekliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veysel Acar Projelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement