Vize Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi. - Son Dakika
Yerel

Vize Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi.

Vize Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi.

Kırklareli’ye bağlı Vize Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bağış olarak verilen 1 adet 2014 model çöp toplama kamyonunu teslim alarak araç filosuna kattı.

17.02.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bağış olarak verilen 1 adet 2014 model çöp toplama kamyonunu teslim alarak araç filosuna kattı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, "Geçtiğimiz günlerde Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'Vize İlçesi Atık Yönetimi Altyapısının Güçlendirilmesi' projesi kapsamında satın aldığımız 1 adet 13+1,5 metreküplük, 2014 Model 4x2 Ford Cargo E5 1826 çöp toplama aracının ardından, Belediyemiz tarafından dosyası hazırlanarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurduğumuz ve hibe olarak almaya hak kazandığımız Otokar Atlas 8,5 Ton Kısa Şasi Çöp Kamyonumuzu teslim aldık" dedi.

İki yeni çöp toplama kamyonunu çevre temizlik hizmetlerinde kullanmak üzere hizmete sunduklarını dile getire Başkan Yılmaz, "Yeni araçlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ben şahsım ve Vize'liler adına ilçemize bağış olarak verilen yeni çöp aracımız için Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Şenol Gürşan'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce' ye teşekkür ederim" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vize Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement