Yakutiye Camisinde Mevlid-İ Şerif Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Yakutiye Camisinde Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Yakutiye Camisinde Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Bayburt Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, MHP'nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş için mevlit okuttu.

05.04.2014 12:30

Bayburt Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, MHP'nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş için mevlit okuttu.

Yeni (Yakutiye) Camisinde Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi. Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında okutulan Mevlid nedeniyle Yeni Camiide büyük bir yoğunluk yaşandı. Namaz çıkışında ise cemaate mevlit şekeri ve gül suyu ikram edildi.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Okutmuş, "Merhum Liderimiz Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ölümünün 17. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Ömrünü Türk- İslam davasına vakfeden ulu çınarın göstermiş olduğu ülküde birlik ve beraberlik içerisinde yürümenin azim ve kararlığını sürdürmekteyiz." diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakutiye Camisinde Mevlid-İ Şerif Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement