Yalı: "Ortak Akıl'ı Harekete Geçirin. 'ortak Akıl' Kocavezir'e Gelsin" - Son Dakika
Yerel

Yalı: "Ortak Akıl'ı Harekete Geçirin. 'ortak Akıl' Kocavezir'e Gelsin"

Adana Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, şehir merkezinde kayıt dışı çalışan sebze ve meyvecilere karşı yetkilileri çözüm üretmeye çağırdı.

14.07.2011 12:20

Adana Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, şehir merkezinde kayıt dışı çalışan sebze ve meyvecilere karşı yetkilileri çözüm üretmeye çağırdı. Yalı, yazılı açıklamasında, şehir merkezine kurulan korsan halin, sorumluluklarını yerine getirip vergisini ödeyen esnafı zor durumda bıraktığını ifade ederek, belediye yetkililerinin soruna daha hassas yaklaşmaları gerektiğini belirtti.

Haksız rekabetin yaşandığı ortamda kayıtlı esnafın, vergisini vermekte zorlandığını vurgulayan Yalı, şehrin orta yerinde kayıt dışı olarak satılan sebze ve meyvenin tonlarla ifade edildiğini bildirdi.

Konuyu daha önce yetkililere ilettiklerini ifade eden Yalı, "Şimdi, 'Ortak Akıl'ı soruyorum. Sizler mi Kocavezir Ticaret Merkezi'nde hizmet veren sebzeci ve meyveci esnafını ziyaret edip, çayını, kahvesini içip, dinlemeye gelirsiniz, yoksa toplanıp biz mi size gelelim. Ortak Akıl'ı harekete geçirin. 'Ortak Akıl' Kocavezir'e gelsin" ifadelerini kullandı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalı: 'Ortak Akıl'ı Harekete Geçirin. 'ortak Akıl' Kocavezir'e Gelsin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement