Yalova'da İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Yalova'da İl Genel Meclisi Toplantısı

Yalova\'da İl Genel Meclisi Toplantısı

Yılın ilk toplantısında, Denetim Komisyonu üyeleri seçildi.

07.01.2014 15:35

Yalova İl Genel Meclisinin Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi.

Meclisin, 2014 yılı ocak ayı ilk toplantısı, Meclis Başkanı Ali Rıza Alkış başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, İl Özel İdaresinin bir önceki gelir ve giderleriyle hesap ve işlemlerin denetimini yapmak üzere Denetim Komisyonu üyeleri için seçim yapıldı. Meclis üyeleri, oy birliğiyle komisyonun 5 üyeden oluşturulmasına karar verdi.

Yasa gereği parti oy oranları dolayısıyla 5 üye arasında AK Parti'ye 4, MHP'ye ise bir üyelik hakkı verildi. Seçim sonucunda AK Parti'den Ali Rıza Alkış, Mehmet Gökmenoğlu, Murat Kaya ve Güven Yılmaz, MHP'den ise Tamer Ergün aday oldu. Mecliste yapılan gizli oylama sonucu adı geçen üyeler, Denetim Komisyonuna seçildi.

İl merkezi ve ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının mütevelli heyetlerinde 2014 faaliyet döneminde görev alacak hayırsever vatandaşlar da tespit edildi. Buna göre, Merkez ilçeden Muzaffer Köse ve Figen Abbasioğlu, Altınova'dan Mehmet Konak ve Adem Ayyıldız, Çiftlikköy'den Mahide Özcan ve İsmail Ayden, Termal'den Özkan Acar ve Hüseyin Akalın, Armutlu'dan Mahmut Mercan ve Halil Erçetin, Çınarcık'tan ise Yuncay Okatan ve Hüseyin Karataş'ın heyette yer almasına oy çokluğuyla karar verildi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement