Yan Yatan Servi, Heyecana Neden Oldu - Son Dakika
Yerel

Yan Yatan Servi, Heyecana Neden Oldu

Marmaris'te yaklaşık 15 metre yükseklikteki servi, fırtına nedeniyle yan yattı Güvenlik şeridine rağmen çok sayıda kişi, ağacın düşme tehlikesi altındaki kaldırımdan geçmeye devam etti.

02.02.2015 15:08

Marmaris'te fırtına nedeniyle cadde kenarındaki bir servi yan yattı, devrilmek üzere olan ağaç heyecanlı anların yaşanmasına yol açtı.

İlçede saatteki hızı 60 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Ulusal Egemenlik Caddesi'ndeki yaklaşık 15 metre uzunluğundaki bir servi, yan yattı. Başka bir ağaca yaslanarak duran serviyi fark eden vatandaşlar durumu polise ve Marmaris Belediyesine bildirdi. Yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, bölgeyi şeritle çevirdi.

Çok sayıda meraklı vatandaş, toplanarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Güvenlik şeridine rağmen çok sayıda kişi, ağacın düşme tehlikesi altındaki kaldırımdan geçmeye devam etti. Polisler, vatandaşları sık sık uyarmak zorunda kaldı. Uyarılar üzerine devrilmek üzere olan ağacı fark edenler, koşar adımlarla bölgeden uzaklaşmaya çalışarak heyecanlı anlar yaşadı.

Caddeye gelen Muğla Büyükşehir İtfaiyesi Marmaris Grup Amirliği ile Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağacın etrafa zarar vermeden kesilmesi için çalışma başlattı. İşçiler, itfaiye merdiveni yardımıyla tepesine uzandıkları ağacı yukarıdan aşağıya doğru parçalar halinde keserek tehlikeyi ortadan kaldırdı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yan Yatan Servi, Heyecana Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement