Yangın Çıkan Köylerde İnceleme Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yangın Çıkan Köylerde İnceleme Yapıldı

Yangın Çıkan Köylerde İnceleme Yapıldı

Orman İşletme Müdürlüğü, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, geçtiğimiz hafta orman yangınları çıkan 2 köyde inceleme yaptı.

25.08.2014 09:33  Güncelleme: 10:13

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, geçtiğimiz hafta orman yangınları çıkan 2 köyde inceleme toplantıları yapıldı.

Ayvacık Orman İşletme Şefliği Naldöken ve Taşboğaz Köylerinde toplantılar yaptı. Ayvacık Orman İşletme Müdürü Nurkan Yonar, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Engin Çağlayan, Ayvacık Orman İşletme Şefi Semih Aydın ve İş Güvenliği Uzmanı Zekeriya Yıldız, 10 Temmuz, 18 Temmuz ve 16 Ağustos tarihlerinde orman yangını meydana gelen Taşboğaz'da incelemeler yaptı. Yıllardan bu yana yangın çıkmayan bu iki köyde, son aylarda çok ilginç zaman ve saatlerde orman yangını meydana gelmesinin müstesna bir durum olduğunu söyleyen Yonar, köylülerin çok dikkatli olmalarını istedi. Yüzbaşı Çağlayan, köy sınırları içinde tanınmayan kişilerin görülmesi halinde derhal İlçe Jandarma Komutanlığına veya Orman İşletme Müdürlüğüne bildirilmesi gerektiğini hatırlattı. Köy sakinleri, köylerinde çıkan orman yangınlarından son derece rahatsız olduklarını, köy civarında çıkan orman yangınlarının üzücü olduğunu bu konuda üzerlerine düşen her konuda idareye yardımcı olacaklarını belirttiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yangın Çıkan Köylerde İnceleme Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement