Gümüşhane'de bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve hastaneye ulaştırıldığında kalbinin durduğu anlaşılan çocuk, müdahaleyle hayata döndürüldü.
Harşit Sokak'taki Özdemir Apartmanı'nın birinci katında, Hacı Özdemir'e ait dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Annesi Fatma Özdemir pazara gittiği için evde yalnız olan 3 yaşındaki Malik Özdemir, yangın sırasında dumandan etkilendi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Gümüşhane Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiye aracının merdivenini kullanarak eve giren belediye personeli Beytullah Yenilmez, Malik Özdemir'i kurtardı. Bu sırada binanın 3. katında bulunan 3 kişi de itfaiye ekiplerince binadan çıkarıldı.
Ambulansla kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesinde kalbinin durduğu anlaşılan Malik Özdemir, müdahaleyle hayata döndürüldü. Özdemir, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
İtfaiye Müdürü Harun Şeker, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi. - Gümüşhane
Son Dakika › Yerel › Yangında Kalbi Duran Çocuk Hayata Döndürüldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.