Yarıyıl Tatili Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yarıyıl Tatili Sona Erdi

Yarıyıl Tatili Sona Erdi

Ordu'da yaklaşık 49 bin öğrenci eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladı.

10.02.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da yaklaşık 49 bin öğrenci eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlangıcı için Ünye Kaledere İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katıldı.

Okul öğrencilerinden birinin ders zilini çalmasıyla ders başı yapan minik öğrencilere Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem tarafından "Okul Sütü Akıl Küpü Projesi" kapsamında okul sütü dağıtıldı.

Türkkan, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısınin ders zilinin çalmasıyla başladığını ifade ederek, "İkinci yarıyılla birlikte Ordu'da 302 okulda 49 bin öğrencimize, Ünye'de 7 bin 348 öğrenciye 'Okul Sütü Akıl Küpü Projesi" kapsamında okul sütü dağıtıldı. Bu bir güzelliktir.  Bütün Türkiye'de anaokullarımıza ve ilkokuldaki tüm öğrencilere sütlerimiz dağıtılacak. Öğrencilerimizin diş başta olmak üzere kendi sağlıkları açısından süt projesi başarılı bir çalışma" diye konuştu.

Törende, okullar arası satranç turnuvasında derece yapan öğrenciler ile en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri takdim edildi, öğrenciler şiir okudu ve hazırladıkları gösterileri sundu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yarıyıl Tatili Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement