Yaşlı ve Engellilere Yönelik Çalışmalar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yaşlı ve Engellilere Yönelik Çalışmalar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Ordu Devlet Hastanesinde, yaşlı ve engellilere yönelik iyileştirme çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

Ordu Devlet Hastanesinde, yaşlı ve engellilere yönelik iyileştirme çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya, Görme Engelliler Ordu Şubesi Başkanı Ali Öztürk, Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi Başkanı Selma Gülseren, Hasta Hakları Derneği Başkanı Göksel Demirel, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile hastane idarecileri ve çalışanlar katıldı.

Dernek yöneticileri, son zamanlarda yaşlı ve engelliler için Ordu Devlet Hastanesinde çok önemli çalışmalar yapıldığını ifade ederek, bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti ve çalışmaların devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından hastanede, engelli ve yaşlı bireylere yönelik yapılan çalışmalar yerinde incelendi. - Ordu

Kaynak: AA