Devrek Belediye Başkanı Semerci Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Devrek Belediye Başkanı Semerci Yaşlıları Ziyaret Etti

20.03.2015 11:38  Güncelleme: 11:42

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Devrek Huzur Evinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

ZONGULDAK (AA) – Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Devrek Huzur Evi'nde bulunan yaşlıları ziyaret ettiklerini bildirdi.

Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyarete Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hakan Zöhreyıldızı ve diğer protokol üyeleriyle gittiklerini belirtti.

Yaşlıların, hayat hikayelerini dinlediklerini ifade eden Semerci, "Yaşlılarımızın iyi ya da kötü mutlaka bir yaşam hikayeleri vardır. Onları dinlemek ve en önemlisi yaşamla ilgili onlardan tecrübe edinmek gerekti düşüncesindeyim. Aynı zamanda onları mutlu etmenin en güzel yolu da onların geçmişteki yaşam öykülerini dinlemektir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Devrek Belediye Başkanı Semerci Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement