Yavuz Bülent Bakiler'den Öğrencilere 'Türkçe' Nasihatı - Son Dakika
Yerel

Yavuz Bülent Bakiler'den Öğrencilere 'Türkçe' Nasihatı

Yavuz Bülent Bakiler\'den Öğrencilere \'Türkçe\' Nasihatı

Şair, yazar ve gazeteci Yavuz Bülent Bakiler, öğrencilere "hangi diplomaya sahip olursanız olun Türkçemizi doğru kullanın.

14.11.2013 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şair, yazar ve gazeteci Yavuz Bülent Bakiler, öğrencilere "hangi diplomaya sahip olursanız olun Türkçemizi doğru kullanın. Kelime dağarcığınızı geliştirin ve çok okuyun" diye nasihatte bulundu.

Tokat'a konferans vermek üzere gelen şair, yazar ve gazeteci Yavuz Bülent Bakiler, Erbaa Park Vadide çay molası verdi. Park Vadide gezerken, pikniğe gelen üniversite öğrencileri ile karşılaşan Bakiler, öğrencilere" hangi diplomaya sahip olursanız olun Türkçemizi doğru kullanın. Kelime dağarcığınızı geliştirin ve çok okuyun" diye nasihatte bulundu.

Park Vadide Başkan Yenihan ile çay içip sohbet eden Bakiler, Erbaa'nın ve Ahmet Yenihan'ın gönlünde ki yeri başka olduğunu kendinse uğramadan geçemediğini söyledi. Başkan Yenihan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hocamız Milletimizin son yıllarda yetiştirdiği en kıymetli şair ve yazarlarındandır. Kendisinin gönlünde yerimizin olması benim için bir onurdur. Rabbim'den kendisine milletimizi aydınlatma yolunda başarı ve sağlıklı, hayırlı uzun ömürler dilerim" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuz Bülent Bakiler'den Öğrencilere 'Türkçe' Nasihatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement