Yazar Aşkım Kapışmak "3 Eğitim 3 Sertifika" İçin Gaziantep'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Yazar Aşkım Kapışmak "3 Eğitim 3 Sertifika" İçin Gaziantep'e Geliyor

Yazar Aşkım Kapışmak "3 Eğitim 3 Sertifika" İçin Gaziantep\'e Geliyor

Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, yeni eğitim programı "3 Eğitim 3 Sertifika" Türkiye turnesi kapsamında Gazianteplilerle buluşuyor.

05.03.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, yeni eğitim programı "3 Eğitim 3 Sertifika" Türkiye turnesi kapsamında Gazianteplilerle buluşuyor.

Yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken İpekyolu Rotary Kulübü Çocuk Felcine dikkat çekmek ve toplumsam eğitime katkı sağlamak amacıyla Aşkım Kapışmak'ı, yeni eğitim programı "3 Eğitim 3 Sertifika" Türkiye turnesi kapsamında Gazianteplilerle buluşturuyor. Kapışmak'ın 10 Mart 2015 Salı Günü Gazianteplilerle buluşacağını açıklayan İpekyolu Rotary Kulübü Başkanı Işınsu Alpay, şöyle konuştu:

"Carpe Diem", "Dolce Vita","Kalbin Anahtarı" kitapları ile çok satanlar listesinden düşmeyen yazar Aşkım Kapışmak'ın, Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili, İnsanları Etkileme ve İkna Etme Sanatı, Motivasyon ve Verimli Çalışma Yöntemlerini anlattığı 3 saatlik seminerle Gazianteplilerle buluşturacağız. Seminerlerin sonunda katılımcılara 3'er adet eğitim sertifikası da verilecek. Program sonrasında Aşkım Kapışmak kitaplarının da imzalanacak olup "3 Eğitim3 Sertifika" programı 10 Mart Salı günü, 19.30'da Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Gaziantep'te ilk kez gerçekleşecek olan bu eğitim programına büyük bir ilgi var. Kişisel gelişime önemli katkı sağlayacak olan bu programı kimsenin kaçırmayacağını umuyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Aşkım Kapışmak '3 Eğitim 3 Sertifika' İçin Gaziantep'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement