Yazar Bahtiyar Aslan Cizreli Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yazar Bahtiyar Aslan Cizreli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yazar Bahtiyar Aslan Cizreli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamlı’ğının başlattığı okur-yazar projesi kapsamında yazar Bahtiyar Aslan, öğrencilerle bir araya geldi.

22.04.2015 12:59

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamlı'ğının başlattığı okur-yazar projesi kapsamında yazar Bahtiyar Aslan, öğrencilerle bir araya geldi.

Cizre Öğretmenevi'nde gerçekleşen etkinlikte yazar Bahtiyar Aslan'ın 'Kentin Haberi Yok' adlı kitabı Cizre Kaymakamlığı tarafından öğrencilere hediye edildi. Cizre Kaymakamlığı'nın 2012 yılında başlattığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından da desteklenen 'Yazar-okur buluşması' programı kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Bahtiyar Aslan, edebiyat, kültür, teknolojinin sanal ilişkileri üzerindeki olumsuz etkileri ve kentleşmenin yok etme aşamasına getirdiği gelenek-görenekler ile insani ilişkiler konularında öğrencilere bilgi aktardı. Yazar Aslan öğrencilerin sorduğu sorulara da içtenlikle cevap verdi. Soru cevap kısmından sonra gençlere 'Kentin Haberi Yok' adlı kitabını imzalayan yazar gençlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cizre'nin tarihin yerlerini gezen Aslan, Kaymakam Ahmet Adanur'u da makamında ziyaret ederek 'Kentin Haberi Yok' adlı kitabını imzalayıp Kaymakam Adanur'a hediye etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Bahtiyar Aslan Cizreli Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement