Yazar Sinan Yağmur Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yazar Sinan Yağmur Öğrencilerle Buluştu

Yazar Sinan Yağmur Öğrencilerle Buluştu

Araştırmacı-yazar Sinan Yağmur, Muş’un Bulanık ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

31.03.2017 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araştırmacı-yazar Sinan Yağmur, Muş'un Bulanık ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Bulanık Belediyesi koordinasyonunda öğrencilere yönelik yapılan "Söyleşi ve İmza Gününe" katılmak için gelen Yazar Sinan Yağmur, bir de konferans verdi. Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, okul idarecileri ve öğretmenlerin de katıldığı etkinlikte, Sinan Yağmur kitapları hakkında ve nasıl yazar olduğunu anlattı. Hayat hikayesinden kesitler anlatan Yağmur, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yağmur, öğrencilere kendilerini doğru anlatmak ve insan ilişkilerinde sağlıklı diyalog kurabilmek için bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Başarısını 3 kişiye borçlu olduğunu ve bunların da öğretmen olduğunu açıklayan Yağmur, öğrencilere öğretmenlerinin değerini bilmeleri noktasında öğütler verdi. Yağmur, "Ben bugün başarılı bir yazar olmuşsam, bunu benim başarı kapılarımı aralayan üç öğretmenime borçluyum. Her öğretmen bir Mevlana'dır, Şems'tir, Nene Hatun'dur. Onlar, bizim gönül ışıklarımızdır" dedi.

İyi bir yazar olmak için bol bol okumak gerektiğine vurgu yapan Yağmur, "Okumadan iyi bir yazar olunmaz, o yüzden bol bol kitap okuyun" tavsiyesinde bulundu.

Söyleşisine zaman zaman sahneye çağırdığı öğretmen ve öğrencileri de ortak eden Sinan Yağmur, etkinliği öğrencilerle yaptığı soru cevap bölümüyle tamamladı.

Bulanık Kaymamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ise, Yazar Yağmur'a teşekkür ederek, "Değerli Yazarımız Sinan Yağmur'un söyleşisine katılan siz değerli misafirlerimize teşekkür ederim. Bugün burada bulunan ve son beş yılda büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan ve ilk davetimizle birlikte bizleri kırmayarak gelen Sinan Yağmur'a canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Sinan Yağmur Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement