Yazar Talipoğlu'nun Mantardan Zehirlenmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yazar Talipoğlu'nun Mantardan Zehirlenmesi

11.12.2012 11:06  Güncelleme: 11:11

Burdur Belediye Başkanı Akkaya, Burdur'da yol kenarında köylülerin sattığı mantardan yiyerek zehirlenen Tayfun Talipoğlu'nu ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur'da yol kenarında köylülerin sattığı mantardan yiyerek zehirlenen Tayfun Talipoğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Akkaya, Isparta Devlet Hastanesi'ne giderek burada tedavi gören Talipoğlu ile bir süre görüştü. Talipoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Akkaya, olayın nasıl yaşandığı konusunda bilgi aldı.

Talipoğlu ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bir televizyon programında ekrana gelecek "Her Yer Anadolu, Tayfun Talipoğlu" programı için Isparta'ya gittiği sırada Burdur'un Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisinde köylülerin mantar sattığını görerek duran ve ikram edilen mantarı 3 arkadaşı ile yiyerek zehirlenen Talipoğlu, hastaneye kaldırılmıştı.

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yazar Talipoğlu'nun Mantardan Zehirlenmesi - Son Dakika


Advertisement