Yazıcıoğlu'nun Hayatını Kaybettiği Helikopter Kazası - Son Dakika
Yerel

Yazıcıoğlu'nun Hayatını Kaybettiği Helikopter Kazası

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partilerinin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili olarak, "Bu dosya aydınlanacak.

10.01.2012 15:20

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partilerinin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili olarak, "Bu dosya aydınlanacak. Edindiğim intiba da gördüğüm de bunu gösteriyor" dedi.

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan'la görüşen Destici, Malatya Adliyesi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Amaçlarının hiçbir devlet kurumunu veya kişiyi yıpratmak olmadığını vurgulayan Destici, olayda ihmal veya kastı olanların ortaya çıkarılmasını istediklerini söyledi. Malatya'ya üçüncü kez gelerek soruşturmayı yürüten savcıyla görüştüğüne işaret eden Destici, gelinen aşamadan umutlu olduklarını belirtti.

Destici, şöyle konuştu:

"Ben şunu söyleyebilirim, bu dosya aydınlanacak. Edindiğim intiba da gördüğüm de bunu gösteriyor. Biz bunun bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz. Bunu yaparken de asla hukuk dışına çıkmadık, bundan sonra da çıkmayacağız. Haksızlık yaparak hiçbir kurumu ya da şahsı milletin önüne atmak, kamuoyu önünde suçlu göstermek gibi bir çabamız olmadı. Bundan sonra da olmayacak. İş tamamen hukukun ve savcıların kontrolünde. Herkesin hakkının teslim edilmesini istiyoruz. Bu iş bir ihmalse, kusuru olanların; örgütlü bir iş ise de bunların tespit edilip yargının önüne çıkarılmasını istiyoruz."

Bu arada savcıyla görüşen merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu da gazetecilerin görüntü almaması için adliyenin arka kapısından ayrıldı.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yazıcıoğlu'nun Hayatını Kaybettiği Helikopter Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement