Ydp Başkanı Gündüz'den Gündeme İlişkin Açıklama - Son Dakika
Yerel

Ydp Başkanı Gündüz'den Gündeme İlişkin Açıklama

Ydp Başkanı Gündüz\'den Gündeme İlişkin Açıklama

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

25.09.2013 13:27

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündüz, Türkiye'nin Avrupa sevgisinden vazgeçmesi gerektiğini söyledi. AB ülkelerine vizesiz seyahat için yapılan girişimlerin, diğer tüm girişimler gibi reddedildiğini belirten Gündüz, AB'nin Türkiye'yi birliğe almayacağını öne sürdü. Gündüz, "AB Türkiye'yi tek bir şeyle birliğe alır o da Ayasofya'nın kilise yapılmasıdır. Birleşmiş Milletler'in (BM) BM yaptırım gücü sadece güçsüz, geri kalmış ve Müslüman ülkeler üzerinde vardır. BM genel kuruluna seslenen Cumhurbaşkanımız Suriye konusunda BM'nin içinde bulunduğu durumunun utanç verici olduğunu söyledi. Doğrudur BM yüz karası bir durumda ama bu utanç verici durum içindeki BM'den halen medet ummak daha da utanç vericidir. Dünyanın süper vahşisi, yalancısı, sömürücü ABD, Rusya ile Suriye'nin kimyasal silahlarına el koyup imha edecekmiş. Peki sizin elinizdeki kimyasal silahları kim alacak siz kendi biyolojik silahlarınızı neden imha etmeyip her gün bir yenisini daha geliştiriyorsunuz. Mısırda darbe yapan Yahudi asıllı, Siyonist uşağı Sisi Müslüman kardeşleri yasakladı ve faaliyetlerini sonlandırdı. Müslümanları asla bitiremezler biri kapanır 10'u açılır. Bir El Benna gider 10 Seyyid Kutup gelir" dedi.

Galatasaray- Beşiktaş maçında yaşanan olayların Gezi eylemlerinin devamı olduğunu savunan Gündüz, Gezi olaylarının hükumeti devirmek ve darbeye zemin hazırlamak isteyenlerin ilk girişimleri olduğunu, devamının geleceğini ileri sürdü. Gündüz, "Dünyada ve ülkemizde onlarca çözülmemiş sorun varken, her şey güllük gülistanlıkmış gibi magazin şeklinde medyada Sarıgül'ün CHP'ye geçip geçmeyeceği meselesi yer alıyor. Sarıgül kimin umurunda. CHP'ye geçse ne olur geçmese ne olur CHP hep aynı CHP. Sarıgül'ü İstanbul'a aday yapacaklar çünkü başka seçenekleri yok ancak Sarıgül İstanbul'u kazanamaz. Hırsız diye partiden kovulan birinin CHP'nin umudu olması aslında gerçek CHP'yi bize gösteriyor" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ydp Başkanı Gündüz'den Gündeme İlişkin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement