Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı Açıklaması

"Feyyaz Uçar'ın kampa katılmasıyla birlikte tempomuz arttı"

02.01.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, " Feyyaz Uçar'ın kampa katılmasıyla birlikte tempomuz arttı" dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına Antalya'da hazırlandıklarını ve antrenmanların yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Ravcı, "Feyyaz Uçar'ın kampa katılmasıyla birlikte tempomuz arttı. Çalışmalar sorunsuz şekilde devam ediyor" ifadesini kullandı.

Ligin ikinci yarısının zor geçeceğini kaydeden Ravcı, "Öncelikle şunu belirtmemiz lazım; zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor. Hem düşmemeye oynayan hem de play-off'u kovalayan ve bir de üst sıralarda şampiyonluğa oynayan takımlar var. Bu nedenle zorlu maçlar oynayacağız. Liderin 5 puan gerisinde ikinci yarıya başlayacağız" diye konuştu.

Ravcı, ligin ikinci yarısının ilk müsabakasında deplasmanda karşılaşacakları Ofspor maçının zor geçeceğini ancak maçtan iyi bir sonuç alarak yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini kaydetti.

Transfer konusuna da değinen Ravcı, "Takıma takviye konusundaki düşüncelerini hocamız yönetimle paylaşacak. Şu anda görüşmeler devam ediyor. Hocamızın raporu doğrultusunda transferimiz netleşecek" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement