'Yeni Nesil Oyun Parkurları' Adana Optimum'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

'Yeni Nesil Oyun Parkurları' Adana Optimum'a Geliyor

\'Yeni Nesil Oyun Parkurları\' Adana Optimum\'a Geliyor

Herkes İçin Spor Federasyonu'nun Yeni Nesil Oyun Parkurları etkinliğine Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliği yapacak.

07.10.2013 09:48  Güncelleme: 10:37

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Herkes İçin Spor Federasyonu'nun 'Yeni Nesil Oyun Parkurları' etkinliğinin Adana ayağına bölge halkının buluşma noktasına Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliği yapacak.

Herkes İçin Spor Federasyonu'nun 7'den 87'ye kadar her yaştan ve her kesimden insanın yaşam kalitesini arttırmak ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği faaliyetleri kapsamındaki etkinlik 9 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek.

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, İzmir, Aydın, Antalya, Adana ve Mersin illerinde gerçekleştirilecek olan 'Yeni Nesil Oyun Parkurları' projesi, alışveriş yapan, ailesiyle ya da arkadaşlarıyla gezen herkesin kendini bir anda sportif bir aktivitenin içinde bulmasına ve içindeki gizli yeteneğini keşfetmesine imkan sağlıyor. Etkinliğe isteyen herkes ücretsiz katılabilecek.

Türkiye genelinde ilki İstanbul'da düzenlenen etkinliğin Adana Optimum Outlet AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek bölümünde, Jail Break, Beach Warriors, Amiral Battı ve Asi Puzzle ile 4 farklı aşamadan oluşan parkurlar yer alacak. Gün boyu gerçekleştirilecek etkinlikte, katılımcılar parkurları en kısa sürede tamamlamak için birbirleriyle yarışken hem eğlenecekler, hem de spor yapmanın keyfini çıkaracaklar. Yarışmalarda dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Yeni Nesil Oyun Parkurları' Adana Optimum'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement