Yenigün Gazetesi Yeni Binasında - Son Dakika
Yerel

Yenigün Gazetesi Yeni Binasında

Yenigün Gazetesi Yeni Binasında

Konya’da faaliyet gösteren Yenigün Gazetesi’nin yeni binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

15.02.2014 17:38

Konya'da faaliyet gösteren Yenigün Gazetesi'nin yeni binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Yenigün Gazetesi'nin Ankara Caddesi'ndeki yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Yeni bina açılışında konuşan Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi aynı zamanda Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, gazeteciliğin çileli bir meslek olduğunu söyledi. Gazetede hayrı yazmayı iyiliği emredip kötülüğü sakındıran yayınlar yapmayı temenni ettiğini belirten Arslan, gazetenin genç kadrosu ile heyecan içinde olduklarını ifade ederek, "Genç arkadaşlarımızla heyecan içindeyiz. Konya'nın bir anlamda dünyaya açıldığı Ankara yolu üzerindeyiz. Burada şehrimiz açısından güzel yayınlar yapmak arzusundayız" dedi.

Konya Valisi Muammer Erol da, Yenigün Gazetesi'nin yeni binasının hayırlar getirmesini temenni ederek, gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu söyledi ve bu görevi yerine getiren gazetecilere başarılar ve kolaylıklar diledi.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Basın İlan Kurulu Üyesi Nuri Kolaylı da, gazetenin yeni binasının hayırlara vesile olmasını dileyerek, yapılan yayıncılığın da yeni başarılara imza atmasını arzu ettiğini kaydetti.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazlı Özsoy da gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ve mesleklerin icra eden meslektaşlarına görevlerinde başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın yaptığı dua ile Yenigün Gazetesi'nin yeni binasının açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenigün Gazetesi Yeni Binasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement