Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri'nde Yks Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri'nde Yks Heyecanı

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri\'nde Yks Heyecanı

Yenimahalle Belediyesi’nin öğrencilere eğitim desteği sağlamak ve eğitim kalitesini artırmak amacıyla hizmete açtığı Destek Eğitim Merkezleri’nde YKS için geri sayım başladı.

11.04.2023 15:24  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi'nin öğrencilere eğitim desteği sağlamak ve eğitim kalitesini artırmak amacıyla hizmete açtığı Destek Eğitim Merkezleri'nde YKS için geri sayım başladı.

17 – 18 Haziran günlerinde yapılacak 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan 400'e yakın öğrenci, Destek Eğitim Merkezleri'nde gerçek sınav deneyimi yaşadı.

DENEME KAMPLARI MAYIS'TA BAŞLIYOR

Yıl boyunca müfredata uygun şekilde konu anlatımlarının ve kazanım sınavlarının yapıldığı destek eğitim merkezlerinde deneme kampları,  Mayıs ayında başlıyor. Hızlandırılmış eğitimler ve art arda yapılacak deneme sınavlarıyla Haziran ayına kadar eğitimlerine devam edecek olan gençler, YKS sınavına kadar büyük bir gayretle sınava hazırlanacak.

YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için kayıt almaya da başladı.

Yenimahalle'de eğitime katkı sağlamak amacıyla her türlü yatırımın yapıldığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Gençlerimiz açmış olduğumuz merkezlerde kaliteli ve çağdaş eğitim alıyor. Alanlarında uzman 61 öğretmenimiz, Yenimahalleli gençlerin sınavlarda başarı sağlaması için durmaksızın çalışıyor. Yenimahalleli gençlerin iyi üniversitelerde okumasını ve geleceğin söz sahibi bireyleri olmasını hedefliyoruz. Aileler, açmış olduğumuz eğitim merkezlerine büyük ilgi gösteriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmemizin yolu donanımlı ve çağın gereklerine uygun eğitimden geçiyor. Bu bilinçle çalışıyor, yatırımı gençlerimize yapıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri'nde Yks Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement