Yenimahalle'de "Ayıp Ettik" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de "Ayıp Ettik" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Yenimahalle\'de "Ayıp Ettik" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Yenimahalle Belediyesi tiyatro salonları, birbirinden değerli sanatçı ve oyunlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

03.03.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi tiyatro salonları, birbirinden değerli sanatçı ve oyunlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda "Ayıp Ettik" isimli oyunu tiyatro severler ile buluşturdu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın eşi Azize Yaşar'ın da izlediği oyun, vatandaşlardan tam not aldı. Seyircilerin arasından seçilen bir izleyicinin de oyuna dahil olması eğlenceyi katladı.

"Ayıp Ettik" adlı tiyatro oyununun yönetmenliğini İrfan Kangı üstlendi. Sanatseverlere adeta kahkaha tufanı yaşatan oyunda Cem Kılıç, Zeynep Gülmez, Kerem Poyraz Kayaalp, İrfan Kangı, Fırat Çöloğlu, Nazlı Kar ve Berrak Güvem yer aldı.

İstanbul Komedi Tiyatrosu'nun değerli oyuncularının bir arada bulunduğu 2 perdelik müzikli kabarede, kadın-erkek ilişkileri kahkaha dolu skeçlerle anlatıyor. Kadın-erkek ilişkileri ile ilgili çeşitli örneklemelerin sunulduğu oyunda, ilk Türk nasıl doğdu, aldatma, yasaklı dönemde yaşanan eğlenceli eşleşmeler gibi konular ele alınıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de 'Ayıp Ettik' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement