Yenipazar'da Kış Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Yenipazar'da Kış Hazırlıkları

Bilecik'in Yenipazar Kaymakamlığı ve Ziraat Odası tarafından karla mücadele kapsamında kar kürüme aparatı alındı.

10.01.2012 11:40

Bilecik'in Yenipazar Kaymakamlığı ve Ziraat Odası tarafından karla mücadele kapsamında kar kürüme aparatı alındı.

Ziraat Odası Başkanı Ali Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaymakam Ali Türk'e, kentte kış aylarında kara ve köy yollarının kapandığını, öğrenciler ile hastaların nakillerinin zorlaştığını, İl Özel İdaresine ait iş makinesinin geç gelmesi sebebiyle vatandaşın mağdur olduğunu ifade ettiğini söyledi.

Kaymakam Türk'ün, "Yenipazar'a hizmet etmek için ben buradayım. Halkın yararına olan projeyi desteklemek benim asli görevimdir" ifadesinde bulunması üzerine harekete geçtiklerini anlatan Ünal, şunları kaydetti:

"Kaymakam Türk karla mücadele için bütçeden 13 bin lira ayırdıklarını söyledi. Çeşitli firmalardan teklif aldık. İl genel meclis üyelerimiz Tuğrul Ünsal ve Osman Varolu ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İlhan Özden ile 18 bin 500 liraya kar kürüme aparatı ve kepçe aldık. 13 bin lirasını Kaymakamlık, 5 bin 500 lirasını odamız karşıladı. Kar kürüme aparatıyla kar mücadelesi, kepçeyle de çiftçimizin ve halkımızın her türlü işleri yapılacak. Bizlere destekte bulunan kaymakamımıza ve il genel meclisi üyelerimize çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum."

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenipazar'da Kış Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement