"Halkı Sevmek Hizmetle Gösterilir" - Son Dakika
Yerel

"Halkı Sevmek Hizmetle Gösterilir"

"Halkı Sevmek Hizmetle Gösterilir"

Trabzon Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, halkı sevmenin hizmetle gösterileceğini söyledi.

07.02.2014 17:30  Güncelleme: 17:48

Trabzon Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, halkı sevmenin hizmetle gösterileceğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk, Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ve çok sayıda teşkilat mensubunun da katıldığı toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, "halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışı ile görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Halkın sorunlarını çözmek için bu makamlara getirildiklerini belirten Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Biz bu anlayışı Trabzon'umuzda yaşatmaya çalışarak hizmet ettik. Bunun en bariz örneği Araklımız'da, Yomramız'da ve Beşikdüzümüz'de yaşanan sel felaketi karşısında görev alanımız içinde olmamasına rağmen anında yardıma koşmamızdır. Biz Beşikdüzü'nde yaşanan sel felaketinin ardından Ankara'daki görüşmelerimizi yarıda keserek hemen Beşikdüzü'ne koştuk ve tüm ekiplerimizi seferber ederek, 'Burası pırıl pırıl olmadan Beşikdüzü'nden ayrılmak yok' diyerek yaraları sarmaya çalıştık."

Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü halkının sadece sel felaketinde değil başka zamanlarda da yanlarında olduklarını ifade ederek, "Beşikdüzü'nün çeşitli yerlerine 6 bin 100 ton asfalt serdik. Yine çeşitli köylerimize otobüs durakları ve banklar verdik. Bu AK belediyeciliğin, Trabzon Belediyesi'nin Beşikdüzü'ne olan sevdasının bir göstergesidir. Bizler gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizi AK belediyecilikle buluşturmak için bundan sonra da çalışacağız" dedi.

AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Bıçakçıoğlu'na da kefil olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Halkı sevmek hizmetle gösterilir. Milleti sevmek sokakta vatandaşı öpüp koklamakla olmaz. Ben Sayın Orhan Bıçakçıoğlu kardeşimin halkına en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Belediyecilik anlamında altyapıdan ulaşıma, sosyal hizmetlerden çağdaş belediyeciliğe kadar her alanda sizleri AK belediyecilik hizmeti ile buluşturacaktır" diye konuştu.

Bıçakçıoğlu da halka boş vaat vermeden Beşikdüzü'nü yatırımlarla buluşturacaklarını kaydetti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Halkı Sevmek Hizmetle Gösterilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement