Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: "Antalya'da imar planlarını, tepeden inme değil, halkla birlikte yaptık"

08.02.2014 15:40

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Antalya'da imar planlarını, tepeden inme değil, halkla birlikte yaptık" dedi.

Başkan Akaydın, partisinin Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ve Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ile Göçerler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen Akaydın, Antalya'da Kepezaltı, Santral Mahallesi ve Kırcami bölgesindeki halka verdikleri bütün sözleri yerine getirmekten gurur duyduğunu söyledi.

Kepezaltı ve Santral Mahallesi'nde yakın zamanda tapuların dağıtılacağını ifade eden Başkan Akaydın, "Antalya'da imar planlarını, tepeden inme değil, halkla birlikte yaptık. Bilim adamlarını topladık, projeler geliştirdik, sivil toplum kuruluşlarından görüşler aldık. Projenin her aşamasında halkımıza sorduk" diye konuştu.

Vatandaşın önüne, tepeden inme proje getirmediklerini belirten Akaydın, şöyle devam etti:

"Referandum yaparak, halkın istediği planları yaptık. Önümüzdeki dönem Kepezaltı ve Santral mahalleleri, inşaatların yükseldiği, bütün sosyal donatı alanlarının bulunduğu bir bölge olacak. Bu çalışmayı Göçerler ve Fatih mahallelerinde de yapacağız. Bu çalışmaların yapılabilmesi için 1/25000'lik çevre düzeni planı yapılması gerekiyordu. Bu planlar yapıldı. İmar hukukun el verdiği ölçüde, maksimum düzeyde halkımız için elimizden geleni yapacağız."

Başkan Akaydın, daha sonra Teomanpaşa Mahallesi'nde vatandaşlara seslendi. Ayrım yapmayan, ayrıştırmayan bir başkan olduğunu dile getiren Akaydın, "Antalya'da son günlerde bir söylem ortaya çıktı. 'Ben Antalya çocuğum' Antalya'da, Ruslar, Almanlar ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımız yaşıyor. Biz bütün halkımızı kucaklıyoruz. Antalya'yı en güzel tarif eden cümle 'Biz Antalyalıyız'dır" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement