AK Parti, Yenice'de Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti, Yenice'de Adaylarını Tanıttı

AK Parti, Yenice\'de Adaylarını Tanıttı

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı, düzenlediği toplantı ile belediye başkan, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını tanıttı.

08.02.2014 18:10  Güncelleme: 18:26

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı, düzenlediği toplantı ile belediye başkan, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını tanıttı.

Bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Yenice Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zeki Çaylı, Yortanpazarı Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kahveci, toplantıda yaptığı konuşmada,  ilçede Çaylı ve beldede Tiryaki ile yola devam etme kararı aldıklarını, seçimlerde halkın bu ikiliye tekrar destek vereceklerine inandıklarını ve merkezi hükümetin de yardımları ile ilçeye hizmete kaldıkları yerden davam edeceklerini bildirdi.

Ayar ise vatandaşların sağduyusuna inandıklarını ve güvendiklerini, 30 Mart akşamı Yortan'da, Yenice'de, bütün Karabük'te sandıklar açıldığı zaman başbakana kocaman bir selam göndereceklerini ifade etti.

Çaylı da  daha önce yola "halkın hizmetkarı olacağız" diyerek çıktıklarını aynı söylemle devam etmek istediklerini, hiç kimsenin yapamayacağı sözü halka vermemesi gerektiğini vurguladı.

Tiryaki konuşmasında beldede 10 yıldır görev yaptıklarını ve hiç adaletten ayrılmadıklarını söyledi.

Toplantıda, belediye başkan adayları projelerini tanıttı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti, Yenice'de Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement