Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP İl Başkanı Hasan Toktaş: "Biz dağ bölgesi ilçelerinde dörtte dört yaparak, unutulmuşluğun terk edilmişliğin yerine sevgi ve hizmeti getireceğiz"

12.02.2014 16:50

MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, "Biz dağ bölgesi ilçelerinde dörtte dört yaparak, unutulmuşluğun terk edilmişliğin yerine sevgi ve hizmeti getireceğiz" dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, İl Başkanı Hasan Toktaş ve il yöneticileri Harmancık Belediye Başkan Adayı Yaşar Türk'e destek olmak için ilçeye geldi.

Koçdemir, burada yaptığı konuşmada, mevcut yönetimlerin vurdum duymazlığı yüzünden dağ yöresinin sürekli kan kaybettiğini, sosyal ve ekonomik hayatın bitme noktasına geldiğini ileri sürerek, "Yöremize yeniden hayat vermek, kaybedilen zamanı telafi etmek için kollarımızı sıvadık" dedi.

İl Başkanı Toktaş da Bursa gibi Harmancık'ın da 5 yıl kaybettiğini savundu. Son anket verilerine göre dağ ilçelerinin 4'ünde de MHP'nin birinci parti olduğunu iddia eden Toktaş, "Biz dağ yöresinde dörtte dört yaparak unutulmuşluğun terk edilmişliğin yerine sevgi ve hizmeti getireceğiz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement