Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Yağlıdere’de seçim bürosu açılışı yaptı.

07.03.2014 18:31

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Yağlıdere'de seçim bürosu açılışı yaptı.

Karaahmetoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığını her gittikleri bölgelerde vatandaşa anlattıklarını söyledi.

Ülkenin çok sancılı ve sıkıntılı günlerden geçtiğini belirten Karaahmetoğlu, "Bu seçimler ve bu seçimlerden bir yıl sonra yapılacak genel seçimler ülkemizin nereye geleceğini gösterecek. Yağlıdere ilçemizde Kadem Özbay arkadaşımızı belediye başkan adayı olarak belirledik. Diğer adaylar da partileri için seçmenleri için değerlidir. Hepsinde saygı duyuyoruz. Ama bizim arkadaşımızın bu işi yapacağı konusunda inancımız sonsuzdur. Kendisi Yağlıdere ilçemizin çehresini değiştirecek bir adaydır. Biz kendisinden memnunuz ve kendisine de kefiliz. Adayımızın bir yanlışı da olursa hesabını biz veririz. Yağlıderelilerin Kadem Özbaya sahip çıkmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Yağlıdere Belediye Başkan adayı Kadem Özbay ise, "Bizlere gösterilen ilgiden dolayı son derece memnunuz. Seçmenlerimizden şunu istiyorum, Kadem Özbay bu işi yapacak ise ona oy atın. Kimseden emir almayız, emir veririz. Mevcut adaylardan daha iyi yapacağıma söz veriyorum. İnşallah seçimlerden anlımızın akıyla çıkacağız" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement