AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği proje tanıtım toplantısında konuşan Bulut, Muratpaşa'nın iyi yönetilmediğini savundu.
Muratpaşa'da 56 mahalle bulunduğunu bildiren Bulut, ekibiyle bu mahalleleri tek tek inceleyerek yerel kalkınmayı sağlayacak önemli projeler hazırladıklarını anlattı. Bulut "Siz de göreceksiniz ki Türkiye'de birçok ilden daha büyük Muratpaşa'nın modern, yaşanabilir bir metropol ilçesine dönüşmesi bizim projelerimizle gerçekleşecektir. Çünkü biz hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için buradayız" dedi.
Bulut, Muratpaşalıların bugüne kadar alamadıkları hizmetleri kendileri döneminde alacaklarını söyledi.
Bulut'un konuşmasının ardından projeler, slayt gösterimi eşliğinde tanıtıldı.
Proje tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda partili katıldı. - Antalya
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?