Yeşil Silvan Derneği'nden Kaymakam Sönmezay'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeşil Silvan Derneği'nden Kaymakam Sönmezay'a Ziyaret

Yeşil Silvan Derneği\'nden Kaymakam Sönmezay\'a Ziyaret

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı makamında ziyaret etti.

11.04.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı makamında ziyaret etti.

Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Çeliker, iş adamlarıı Kemal Sezik, Orhan Adlıel ile Burhan Sezik, Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı ziyaret ederek başarılar diledi. Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Sönmezay, "Yaklaşık 7 aylık bir süredir Silvan ilçesinde görev yapıyorum. Silvan'da olmaktan da mutluyum. Silvan büyük bir ilçe, yarım kalan ve devam eden çalışmalarımızı tamamlayıp, Silvan ilçemizdeki var olan tarihi mekanları turizme kazandırılması için çalışmalar başlattık. Gerek bakım onarım, gerekse de tanıtım çalışmaları kapsamında projeler üretip, Silvan'ı turizm anlamında hak ettiği yere kavuşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Çeliker ise, "Silvan çok tarihi ve kültürel yapısı zengin olan bir ilçe, el birliği yaparak Silvan'daki tarihi varlıkları gün ışına çıkartıp turizme kazandırmalıyız" diye konuştu.

İş adamı Kemal Sezik de, "Her ne kadar İstanbul'da yatırımlarım olsa da gönlüm hep memleketimden yana yatırım yapmaktır. Silvan ilçemize güzel bir yatırımla 15 kişiyi istihdam eden düğün salonu yaptık. Önümüzdeki süreçte de yine daha farklı yatırımlar yapmayı amaçlıyorum" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşil Silvan Derneği'nden Kaymakam Sönmezay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement