Yeşilvadi Projesi ile Kırıkkale'nin Kaderi de Değişecek - Son Dakika
Yerel

Yeşilvadi Projesi ile Kırıkkale'nin Kaderi de Değişecek

Yeşilvadi Projesi ile Kırıkkale\'nin Kaderi de Değişecek

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, hayata geçmesi planlanan Yeşil Vadi projesi ile Kırıkkale ve ilçelerinin kalkınarak gelişeceğini söyledi.

08.10.2012 18:34

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, hayata geçmesi planlanan Yeşil Vadi projesi ile Kırıkkale ve ilçelerinin kalkınarak gelişeceğini söyledi.

Yeşilvadi projenin kent için son derece önemli olduğunu belirten Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, kent yöneticilerinin, siyasi temsilcilerin ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek el birliğiyle projeye sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Projenin gerek Kırıkkale'nin gerekse Bahşılı'nın kalkınması ve gelişmesinde hayati önem taşıdığını ifade eden Başkan Bişkin, "Kentimiz gelişiyor, büyüyor. Bugün Kırıkkale Üniversitesinde 20 bin öğrenci eğitim görüyor. Bir yanımızda ise sanayileşme hızla artıyor. Yeşil Vadi projesi ile onlarca kentin kesiştiği Kırıkkale yeni bir çehreye bürünecek. Bu projenin hayata geçmesiyle Kırıkkale'nin kaderi de değişecek. Yatırım gelecek, yatırımcılar gelecek. Kent esnafı, işadamı, sanayicisi ve kent halkı kazanacak. Bu proje doğal zenginliğin de hayata geçirilmesi anlamında olacak. Eskişehir'de Porsuk Çayı, Sivas'da Aksu Park gibi projeler üreterek, kentin vizyonunu değiştirebiliriz. Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale'nin yeni yüzü olacak, kentlik kimliği bilinci artacak. Yerli ve yabancı turizm kaynağında da büyük artış yaşanacak" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilvadi Projesi ile Kırıkkale'nin Kaderi de Değişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement